Categorieën

Beddengoed

0 Producten

Een tof dekbedovertrek of hoeslaken mag niet ontbreken op een kinderkamer! Met het beddengoed van Kidzroom vind je gegarandeerd een perfect items dat voldoet aan alle verwachtingen van en je kind! Ons beddengoed geeft een slaapkamer net dat extra beetje. Dat kan een leuk overtrek of hoeslaken zijn met giraffen of schattige unicorns. Beddengoed is er voor alle leeftijden, voor zowel baby’s die een hoeslaken nodig hebben als voor kinderen niet al in een groot bed slapen. Het beddengoed assortiment van Kidzroom bestaat uit hoeslaken, dekbedden en dekbedsets.

Verschillende designs en patronen beddengoed

De dekbedden en lakens van Kidzroom voor kinderen zijn verkrijgbaar in tal van designs en modellen. Zo zijn ze geschikt voor zowel hele jonge, als wat grotere kindjes. Is jouw kind fan van dino’s of grote dieren zoals beren en paarden, dan vind je hier jouw perfecte exemplaar. Ook voor schattig unicorns en luierpaarden ben je bij Kidzroom aan het juiste adres.

Afmetingen Kidzroom beddengoed

In ons assortiment vind je uiteenlopende maten aan beddengoed. Omdat je als kind vaak in verschillende bedden slaapt, is een passend beddengoed wel zo gewenst. De hoeslakens zijn uitgevoerd in verschillende varianten, de kleinste maat is 60x120 cm, de middelste maat is 70x150 cm en de grootste is 90x200 cm. 

De dekbedsets worden geleverd met bijpassend kussensloop en zijn verkrijgbaar in de volgende maten; 120x150 cm, 135x200 cm en 140x200 cm. Onze dekbedovertrekken worden geleverd zonder kussensloop en zijn daardoor uiterst geschikt voor kindjes die nog in een kleiner bed slapen. Deze overtrekken zijn verkrijgbaar in de volgende maat; 100x135 cm.

Materiaal Kidzroom beddengoed

Niet alleen zorgt het Kidzroom beddengoed voor een nóg leukere slaapkamer en betere nachtrust, het beschermt daarnaast ook het dekbed tegen vuil en vocht. Zo zorgt het naast comfort ook nog voor praktische zaken. Al ons beddengoed is gemaakt van 100% katoen. Het is dus een heel fijn materiaal wat voldoet aan al jouw eisen, en dat is wel zo prettig!

Bestel Kidzroom beddengoed online

Zoals je kunt lezen, ben je hier aan het juiste adres om jouw kinderkamer te voorzien van geweldig nieuw beddengoed. Ga je voor een hoeslaken of dekbedovertrek met of zonder kussensloop? Kidzroom heeft het allemaal.

Wil je meer weten over het beddengoed van Kidzroom of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op! Dit kan via het contactformulier of per mail naar [email protected]