Luiertassen

17 Producten

Een luiertas van Kidzroom: duurzaam, mooi én praktisch!

Met een luiertas van Kidzroom heb je alles bij de hand voor het verzorgen van jouw baby. Door de vele vakken en praktische uitrusting van onze luiertassen en luierrugzakken heb je een echt luxe verzorgingstas in huis waar je nog jaren plezier van kan beleven. Aan de binnenzijde bevinden zich altijd verschillende (elastische) binnen vakken, een ritsvak voor kleine items aan zowel de binnen- als de buitenzijde én een verschoningsmatje met dezelfde print als de tas. Zo kun je niet alleen kleertjes, luiers, spenen en flesjes meenemen, maar heb je ook ruimte en vakken genoeg voor jouw sleutels, portemonnee en telefoon. Maar ook wanneer je bijvoorbeeld een luierdoekje nodig hebt, zal je door een van onze luiertassen niet snel misgrijpen! 

Stijlvolle luiertassen in tijdloze designs

Onze luiertassen zijn tijdloos en geschikt voor alle ouders. Ze zijn beschikbaar in diverse stijlen die allen stevig en ruim zijn met comfortabele schouderbanden. De Kidzroom luiertassen en rugzakken zijn uitgevoerd met de hipste prints en trendy stijlen voor alle modieuze ouders. Daarnaast bestaat de luiertassen collectie uit zwarte en bruine tassen die gemaakt zijn van vegan leather. Het is daarmee dé combinatie van fashion meet function. Elke newborn ouder kan in stijl op pad met deze Kidzroom items. 

De uitstekende kwaliteit van Kidzroom

Bij Kidzroom ben je aan het juiste adres om de perfecte luierrugzakken en mooiste verzorgingstassen te kopen. Er is voor iedere wat wils te vinden en maak jij jouw garderobe compleet. De modellen zijn uiteenlopend en zo vind je voor zowel jongens als meisjes, mannen als vrouwen, tassen en accessoires die helemaal geschikt zijn. Onze collecties zijn er namelijk voor de kleinste peuters, fashionable kinderen en on-trend volwassenen en (aanstaande) ouders. Al onze luiertassen en rugzakken zijn gemaakt van hoogwaardig vegan leer, cotton look polyester of zelf gerecycled polyester. Shop dus snel jouw gewenste items met uitstekende kwaliteit in tijdloze designs.

Wil je meer weten over de luiertassen van Kidzroom of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Dat kan via het contactformulier of per mail [email protected].